Deprecated: Using ${expr} (variable variables) in strings is deprecated, use {${expr}} instead in /home/public/sites/www.dewijnoogst.nl/wp-content/plugins/mollie-payments-for-woocommerce/src/Log/WcPsrLoggerAdapter.php on line 83
Voorwaarden - De Wijnoogst
Meteen naar de inhoud

Voorwaarden

LET OP: Pagina wordt nog verwerkt. Voor vragen over de voorwaarden, mail ons of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Bezoek aan De Wijnoogst

Wij verkopen uitsluitend aan personen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel zullen we vragen om vooraf een kopie van uw legitimatie te sturen.

Aankoop

Bij aankoop van producten via De Wijnoogst.nl komt en overeenkomst tot stand. Na betaling zal De Wijnoogst zorgdragen voor levering. Na de aankoopt zal De Wijnoogst een bevestiging (aanvaarding) van de bestelling vesturen. Tot het moment dat De Wijnoogst de koop aanvaard heeft de klant de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden.

Levering

Wij zullen de producten na aankoop zo snel mogelijk toesturen. Afhankelijk van de drukte en beschikbaarheid zullen wij binnen 5 werkdagen de producten versturen. Mocht er onverhoopt toch vertraging ontstaan dan zullen wij dit laten weten.

Retourneren

Het is mogelijk om (na overleg) de producten van De Wijnoogst te retourneren. Wij zullen een mail sturen met de mogelijkheden en opties voor het retour.

Klachten

Mochten er naar aanleiding van de aankoop klachten zijn dan kunt u het contactformulier gebruiken. Wij nemen alle klachten serieus en zullen binnen 3 werkdagen reageren.